2013. január 1., kedd

A Lila Palacsinta és a "Fahéjas" Forrócsoki

B3 Team <3 Lena,Nitro,Happy és Fido
Avagy a 2012 utolsó és a 2013-as év első túrája...
A szombati séta elején Dorinát lila színű palacsintával leptem meg,amit a pláza parkolójában 3 kutya társaságában fogyasztottunk el :)
Később Andiék is csatlakoztak hozzánk és együtt folytattuk az erdei túrát...

De ez a bejegyzés nem "1 évvel ezelőtti" eseményekről kell,hogy beszámoljon így rá is térek a mai napunkra :))
2013 első reggelén mit is csinálhatna egy kutyás ember ? .... Például aludna..(?!)... Nem,ilyenről szó sincs :D Nem olyan fából faragtak minket.... Az évet nem kezdhetnénk jobban,mint egy túrával :D
Nitro & Fido
Reggel 10kor indultunk el , a konfettivel és petárda/tűzijáték maradványokkal díszített úton ,a kihalt város másik felébe, a már-már megszokott találka helyünkre.
A megbeszéltnél előbb értünk oda ,ezért egy szélvédett helyen várakoztunk... Igazából nem is nevezhető ez az időtartam várakozásnak,ugyanis mire Fidot "felöltöztettem" ,addigra már meg is érkeztek ... Konkrét úticél nélkül indultunk tovább az üres utcákon ... A fagyos szélben elvánszorogtunk valameddig ,ahol az ebek végre szabadon rohangálhattak.. Elsőként Nitro és Fido használta ki a "szabadságból" adódó játék lehetőségeket... Egymást kergették  bottal és anélkül is :)
Persze a labda előkerülése mind a 4 ebet megmozgatta :D
Új képességemre is fény derült ,ami nem más,minthogy előre rúgom a labdát és a hátam mögött köt ki :P
Szóval meg is van az év első "produkciója" :D
Az időt mintha "lopták" volna ,és egyszer csak azon kaptuk magunkat,hogy egyrészt már dél is elmúlt ,másrészt közben "elfogyott" a város ,azaz már Vértesszőlősön voltunk..
Mivel a Burger Kingben nincs "zárva tartás" , Szandra meghívott minket egy életet mentő Forrócsokira :D Hozzátenném hogy nagyon finom,talán fahéjas ízesítésű lehetett a meleg ital :))
Miután feltöltődtünk egy kis "életerővel" , folytattuk utunkat át a mezőn , át a patakon , át mindenen .. Semmi sem állíthatott meg minket... Ezzel mondhatni Fido is így volt,csak ő az "át a patakon"-t úgy értelmezte,hogy miután a hídról lekászálódva szárazak maradtunk ,ő még megmártózik a jeges-iszapos vízben...
De hát mit is várok tőle ? ... lökött Spániel :P
A lényeg,hogy nem fázott meg és jól éreztük magunkat :)
Mielőtt haza mentünk volna még Szandránál vendégeskedtünk a kertben , ahol kicsit gyakoroltunk is..
Nagyon jól kezdődött ez az év , jó volt ez a kb 4 órás , 10 km-es kis séta :D Persze az időt szívem szerint melegebbre cseréltem volna,de legalább nem volt semmilyen csapadékban részünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése