2013. március 25., hétfő

Edzésnapló 5. rész

Fido & Heidi
Örültünk is volna , ha a képen látható módon süt a nap az edzésen is... Sajnos borult időnk volt, de ! nem esett ,szóval ezzel is meg kell elégedjek :)
Szerdán mindkét eb megkapta az oltásokat , remélhetőleg ebben az évben már nem is kell meglátogassuk a dokit...
Na de térjünk is a szombati napra... Reggel már Fido is izgatottan várta az indulást. "SAMU" eltéve , víz és játékok bepakolva.. Készen álltunk a vonatozásra...  Persze a jegypénztárnál megint voltak kis fennakadások , de hát így szép az élet...
Az utunk nagyon nyugis volt , oda- és visszafelé is kedves ellenőrt fogtunk ki :) Megsimogatták Fidot ,aki természetesen örült a könnyen szerzett simogatásnak :) Az edzés elkezdése előtt gyakoroltunk kicsit és persze megvártuk a többieket. A pályát Kriszti már kitette rég ,szóval 1,majd 2-3 , stb.. bejárás után szépen sorban nekikezdtünk :D Volt benne "minden" , olasz,francia és ami még számomra új volt a kecsker.
Bejárásnál oké , "próbáknál" oké ,de mire eljött a sor,hogy csináljuk rendesen , alaposan belezavarodtam az ugrókba , de sebaj.. Gyakorlat teszi a mestert.. Pihenés gyanánt -amíg a többiek futottak- mi gyakoroltuk a szlalomot ,már egyre jobban megy . "Büszke" voltam magunkra ,hiszen elsőre sikerült megcsináljam az olaszt ,sőt még a kecskert is :D Alig várom már a következő edzést is,csak legyen jó időnk ! Elég volt már a hidegből,a havazásból és az egyéb téli dolgokból !

És a március eleji edzés vidi :D köszönöm a szerkesztését Szandrának <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése